2a divisió FEF

L’Olot confirma Jonathan Risueño com a nou entrenador

L’Olot ha fet oficial l’arribada de Jonathan Risueño com a nou tècnic del primer equip en substitució de Manix Mandiola, destituït ahir mateix. El club garrotxí confia el timó de la nau a un entrenador de 39 anys nascut a Alboraig i amb relativa experiència a les banquetes. Risueño va dirigir l’Hospitalet entre el 2019 i el 2021, equip amb el qual va assolir un ascens a segona B i també un descens a tercera, a més d’una copa Catalunya absoluta guanyant la final al Llagostera. Aquest any, el valencià s’havia fet càrrec del Bogotá Futbol Club de la primera B de Colòmbia i anteriorment va ser director esportiu del Torrevieja (2015) i el propi l’Hospitalet (2016-19). Com a jugador, havia militat en clubs com el Sevilla B, el Logroñés o el Valladolid B.

Risueño, serà presentat avui mateix i debutarà dissabte en el partit de copa contra el Llevant a la banqueta d’un Olot que aspira a donar la sorpresa, però que sap que la seva màxima prioritat és salvar la categoria a segona FEF. Els olotins són actualment penúltims a dos punts del play-out i ja a quatre de la permanència absoluta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)