Territorial

Els equips de la Damm fan la presentació oficial

Ha tornat la tradicional presentació oficial de tots els equips de la Damm a la seu de l’entitat. La pandèmia havia deixat el club sense l’acte d’inici de curs, però ahir va tornar a celebrar-se tres anys després.

Tots els jugadors, jugadores i membres del cos tècnic van gaudir d’un berenar i diverses activitats com les fotografies individuals i d’equip, un espectacle de màgia a càrrec de Jordi Caps i un concurs sobre reglament del futbol i història del club.

En total, 14 plantilles –de benjamí fins a juvenil, amb un femení– que competeixen en una nova temporada plena d’il·lusió.

El president del CF Damm i conseller de la companyia, Ramon Agenjo, va mostrar-se satisfet de poder tornar a celebrar aquest acte, ja que “és l’únic dia que puc veure tots els jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores i també els familiars, ja que els deixem accedir a la part final quan venen a recollir els seus fills i filles”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)