Més futbol

El Llevant Les Planes s’avança, però acaba caient per la mínima contra l’Atlético

El Llevant Les Planes no ha pogut superar a un Atlético de Madrid que ha anat clarament de menys a més, i ha acabat caient per 1 a 2. Els gols de Shei i Ludmila han capgirat la diana inicial i matinera d’Elena Julve.

El Llevant Les Planes ha sortit al terreny de joc sense complexos i ben aviat ja ha avisat amb un xut d’Irina Uribe que ha refusat una defensa visitant. Les de Ferran Cabello han continuat insistint, i en el minut 11 ha arribat la recompensa amb un gol d’Elena Julve després d’un contraatac. L’Atlético ha respost ràpidament. En la següent jugada Doris ha fet una aturada providencial per evitar l’empat. A mesura que han anat passant els minuts, tot i que les locals aconseguien competir de tu a tu contra el conjunt madrileny, han estat les visitants les que han començat a fer-se amb el control del partit. I just abans de marxar als vestidors, han igualat el matx amb la diana de Shei.

A la represa, les madrilenyes han sortit amb una marxa més, i Doris Bacic s’ha vestit d’heroïna per mantenir viu el seu equip. En l’inici del segon temps, quatre intervencions molt meritòries i el travesser han evitat que l’Atlético capgires el marcador. En el 71’, però, la portera local no ha pogut fer res davant Ludmila Silva, que l’ha superat en un mà a mà i ha situat l’1 a 2 definitiu. El Llevant Les Planes no ha abaixat els braços, i fins a l’últim instant ha buscat el gol de l’empat. Un gol que no ha acabat arribat, i deixa al quadre català onzè classificat amb 8 punts. El pròxim partit de les de Ferran Cabello serà contra la Real Sociedad.