Mundial

Tots els ulls sobre Cristiano

Grup H. Portugal s’estrena contra Ghana amb el seu capità sense equip després de desvincular-se del United. Uruguai-Corea, l’altre partit del grup

Poques notícies transcendeixen l’abast d’un mundial, però l’anunci dimarts de la desvinculació de Cristiano Ronaldo i el Manchester United va sorprendre a tothom. No per inesperat, després de les declaracions de l’atacant portuguès, però sí pel moment, i és que Portugal debuta avui en un mundial en què parteix com un dels aspirants al títol contra Ghana (17 h), amb totes les mirades fixades en el seu capità, que es troba ara mateix sense equip. Els de Fernando Santos, però, no es poden permetre distraccions, i és que Ghana, rejovenida, promet lluita en un grup en què qualsevol equip pot presentar batalla.

Abans del Portugal-Ghana es disputarà l’Uruguai-Corea del Sud (14 h), amb el dubte de saber si Ronald Araujo jugarà, i és que ahir el seleccionador Diego Alonso no el va voler descartar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)