Premier

Un amor durador

Premier. Guardiola renova amb el City fins al 2025 i podria encadenar nou campanyes al conjunt anglès

Si un personatge podia desviar de Qatar els focus del món del futbol per una estona aquest havia de ser Pep Guardiola. I és que el tècnic de Santpedor va signar una altra renovació com a tècnic del Manchester City que el mantindrà al club sky blue fins al 30 de juny del 2025. El català, que va arribar al club anglès procedent del Bayern de Munic l’estiu del 2016, encadenarà nou campanyes al City si acaba complint el nou vincle, un rècord per al conjunt de la Premier i també personal –va estar quatre cursos al Barça i tres al Bayern.

“Estic molt content de quedar-me al City. Tinc tot el que necessito per fer la meva feina de la millor manera possible i sé que el proper capítol en aquest club serà increïble”, deia el de Santpedor. I hi afegia: “Des del primer dia que vaig arribar al City vaig sentir una cosa especial. No puc estar en un lloc millor i tinc la sensació que hi ha molts títols més per guanyar.”

La declaració d’amor de l’entrenador amb la seva entitat queda palesa en cada declaració que fa, i és que Guardiola sap que els recursos que li pot oferir el club sostingut per capital dels Emirats Àrabs és inversemblant i clau per seguir engreixant l’historial de títols. I és que, en sis temporades amb el català, el City ha guanyat quatre lligues, una copa anglesa, dues Community Shield i quatre copes de la lliga. L’assignatura pendent i l’objectiu del club és la Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)