Mundial

MUNDIAL DE QATAR

Els pals frenen Uruguai

Grup H. Godín i Valverde estavellen dues rematades a la fusta d’una Corea del Sud combativa que també va fer treballar la defensa ‘charrúa’

Ni rastre de Ronald Araújo entre els 26 futbolistes que el seleccionador uruguaià, Diego Alonso, podia fer vestir-se de curt. I és que sembla una evidència que difícilment el central pugui ajudar el seu combinat, que va sortir amb Godín i Giménez a l’eix, la clàssica parella que tants èxits va donar a l’Atlético quan van coincidir al conjunt madrileny.

I del veterà Godin, ja als 36 anys, va ser una de les dues ocasions clares dels charrúa, quan en una rematada amb el cap marca de la casa va estavellar la pilota a la base del pal (43’). A les acaballes, Valverde va provar sort amb el seu magnífic colpeig llunyà i també va topar amb el pal de Kim Seung-gyu (90’). Entremig, Darwin va ser el jugador més insistent i Hwang Ui-Jo va gaudir de la millor ocasió coreana després d’una gran triangulació. El davanter de l’Olympiacòs va rematar desviat molt a prop de la porteria (34’).

URUGUAI

0
23
Rochet
90’
22
M.Cáceres
90’
3
Godín
90’
2
Giménez
90’
16
Olivera
79’
17
Viña
11’
15
Valverde
90’
5
Vecino
79’
7
De la Cruz
11’
6
Bentancur
90’
8
Pellistri
88’
13
Varela
2’
11
Darwin Núñez
90’
9
Suárez
64’
21
Cavani
26’

COREA DEL SUD

0
1
Kim Seung-gyu
90’
15
Moon-hwan
90’
4
Kim Min-jae
90’
19
Young-Gwon
90’
3
Kim Jin-su
90’
6
Hwang In-Beom
90’
5
J.Woo-Young
90’
17
Na Sang-Ho
75’
18
Kang-in Lee
15’
10
Jae-Sung Lee
75’
13
Son Jun ho
15’
7
Heung-min Son
90’
16
Hwang Ui-Jo
75’
9
Gue-sung Cho
15’
GOLS: -. ÀRBITRE: Clément Turpin (França). TARGETES. Grogues: a Martín Cáceres (57’), d’Uruguai; i a Gue-sung Cho (88’) i Paulo Bento (98’), de Corea del Sud. Vermelles: cap.