1a divisió FEF

Empat a zero del Sabadell a casa contra la SD Logroñés

El Sabadell necessitava una victòria per escapar-se de la zona de descens, però no ha pogut passar de l’empat contra un rival directe com la SD Logroñés. Els arlequinats, que trenquen una sèrie de tres derrotes consecutives, han merescut més en la segona part però no ha trobat el camí del gol.

En la primera part la igualtat ha estat pràcticament absoluta i cap dels dos equips ha disposat de clares ocasions per intentar obrir el marcador. L’ocasió de més perill, això sí, l’han tingut els vallesans amb un xut d’Altimira que no ha pogut arribar ni a porteria, i és que ha refusat un defensa del SD Logroñés ben col·locat.

En la segona part els vallesans han intentat posar una marxa més i han avisat amb un xut de Pau Víctor que ha aturat el porter Azón (49’). Astals en el 61’, i Gualda, en una falta que ha sortit molt a prop del pal (66’), han tingut les altres grans ocasions dels vallesans, però el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)