2a divisió FEF

Camí de tercera FEF

2a divisió FEF. L’Olot torna a perdre contra un rival directe i es complica més la permanència en la categoria

Alzira 2 Olot 1

ALZIRA:Adrián, Soler, Kaiser, Solbes (Ramón López, 57’), Cortijo (Selfa, 78’), Marenyà, Lado, Álvaro Gómez (Abraham, 57’), Pitu (Sergio, 78’), Javi Serra (Zarzo, 74’) i Iago Beceiro.OLOT:Arnau, Aimar, Gonzalo, Uri Ayala, Callís, Ot (Sebas Coris, 53’), Vilanova, Urri, Saïdou (Eloi, 74’), Brugué (Ernest Forgas, 46’) i Busquets (Xumetra, 56’).GOLS:1-0 (37’) Álvaro Gómez. 2-0 (51’) Javi Serra. 2-1 (54’) Ernest Forgas.ÀRBITRE:Abril Portillo.T.G.:A Solbes (47’), de l’Alzira, i a Brugué (3’), Busquets (5’) i Aimar (86’), de l’Olot.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 350 espectadors a l’estadi Luis Suñer Picó d’Alzira.

L’Olot no se’n surt. Cada vegada queden menys jornades i veu com els rivals directes s’allunyen més perquè el guanyen. Així, l’únic camí que enfilaran els garrotxins, i més aviat del que s’esperava, serà el de tercera FEF. Molt hauran de canviar les coses, ja que els de Jonathan Risueño concedeixen massa en defensa i els costa també massa marcar. Mala peça al teler.

El partit va començar igualat però amb un Alzira lleugerament més bolcat a l’atac. Álvaro i Iago Beceiro ho van intentar –Saïdou i Ferran Brugué també– i les ocasions més clares van acabar arribant. Pels garrotxins, la va tenir Aimar amb un xut una mica desviat a centrada de Callís (27’). El local Pitu va estavellar una pilota al pal aprofitant un desajustament defensiu (36’), el preludi de l’1-0 d’Álvaro, que va aprofitar un rebuig d’Arnau Fàbrega a xut de Iago Beceiro per marcar a plaer (37’).

La primera part va acabar malament, però la segona va començar pitjor. L’Olot va encaixar el 2-0 de Javi Serra, que va aprofitar una passada a l’espai per batre Fàbrega i deixar molt tocats els olotins, que, això sí, van retallar distàncies de seguida amb el primer gol en la lliga d’Ernest Forgas (54’). El barceloní va caçar una esfèrica dins de l’àrea i va superar Adrián fent una diana que va permetre als de Risueño créixer i creure-s’ho. Saïdou, Forgas i Callís van gaudir d’arribades per fer l’empat, però, al final, als de la Garrotxa els va faltar gasolina per fer una última accelerada. Va ser l’Alzira l’equip que va poder fer un nou gol amb dues rematades clares.

L’Olot és ja a cinc punts de la permanència.

ELS VESTIDORS

Estem fotuts perquè hem fet un partit mínim per no perdre, no hem abaixat els braços
Jonathan Risueño
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)