Mundial

Lewandowski plora d’alegria

Grup C. Polònia supera l’Aràbia Saudita amb un gol del blaugrana

És difícil veure plorar en marcar un gol un jugador que n’ha aconseguit més de 600 en la seva carrera, però aquesta és la màgia d’un mundial. I és que ahir, Robert Lewandowski no es va poder aguantar les llàgrimes després de marcar contra l’Aràbia Saudita el que era el seu primer gol en un mundial. A més de l’alliberament personal, el davanter del Barça celebrava el que era la sentència, ja que Polònia va guanyar 2-0 i fa un pas important per jugar als vuitens, tot i que haurà de rematar la feina contra l’Argentina i això no serà gens fàcil.

El triomf polonès va tenir el protagonisme golejador de Zielinski, que va obrir el marcador en la primera part assistit per Lewandowski (39’), i del davanter blaugrana (82’), però el gran heroi va ser Szczesny. El porter, que fins i tot va aturar un penal, va ser l’heroi evitant més d’un gol de l’Aràbia Saudita, que va merèixer més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)