1a divisió FEF

El Nàstic assalta l’Stadium Gal i supera el Real Unión (2-3)

Els tarragonins han estat molt superiors i guanyaven 0 a 3 al minut 60, però han hagut de patir fins al darrer sospir després dels dos gols locals en el tram final

El Nàstic de Tarragona ha assaltat l’Stadium Gal i ha superat un Real Unión que no s’ha rendit fins al final (2-3). Una actuació brillant d’Andy Escudero, amb dues assistències, han permès als de Raül Agné arribar 0 a 2 al descans i situar-se 0 a 3. Tot i això, els locals no s’han rendit i han estat capaços de marcar dos gols que han obligat a patir fins al final als tarragonins.

Inici de partit brillant del Nàstic. Perfecte. Pressió alta i intensa que ha servit per provocar pèrdues constants en sortida d’un Real Unión que arrisca molt. I gairebé en la primera que ha robat el conjunt tarragoní, ha trobat el gol. Li ha caigut la pilota a Andy Escudero a la frontal, passada picada sublim per Guillermo que ha superat al porter amb una finta per acabar entrant dins la porteria amb la pilota. 0-1 al minut 4. Andy i Pablo Fernández han tingut el 0-2 en les jugades posteriors, però no ha arribat fins al 29. Altra vegada Andy, pilota aèria filtrada fantàstica per un Aarón Rey que ha executat a la perfecció el control i el xut. 0 a 2 al descans i tot de cara.

No ha canviat res al segon temps, més partit obert. Arribades pels dos conjunts que han tingut opcions per fer créixer el marcador. Gorostidi ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc posicional d’Andy, però poc després Guillermo ha patit un penal clar i asburd. El capità Joan Oriol l’ha executat per posar el 0 a 3 sobre l’hora de joc. Reacció immediata dels locals amb un gran gol de Chema Núñez des de la frontal. I s’ha posat dins el partit. Al minut 78 un servei de cantonada ha acabat amb una molt mala sortida de Manu García i una rematada de cap de Montoro per anotar el 2 a 3. Por al cos pel Nàstic els darrers minuts, malgrat que sense patir en excés. De fet, els locals no han tingut ni una ocasió més fins al final.

Victòria important del Nàstic a domicili, la segona de la temporada, que serveix per allargar una dinàmica espectacular. Cinc victòries i un empat en els darrers sis partits disputats per col·locar-se com a tercer classificat a l’espera dels partits que resten per jugar. Els d’Agné continuen amb una escalada fulgurant amb l’objectiu d’arribar dalt de tot i deixar totes les opcions obertes per poder assolir l’ascens a final de temporada. La setmana vinent, duel català al Nou Estadi entre Nàstic i Sabadell.