1a divisió

El Llevant les Planes torna amb càstig de Zubieta (3-0)

El conjunt de Sant Joan Despí ha caigut contundentment contra la Real Sociedad de Natàlia Arroyo. Les de Ferran Cabello han sortit molt ben ubicades i competint de tu a tu contra un dels equips més fiables a casa, la Real.

El partit s’ha trencat al minut quaranta després que Amaiur Sarriegi transformés una pena màxima de Núria Garrote que també ha vist la segona targeta groga. A l’equador de la represa, les locals han posat més feixuc el camí de la remuntada amb el segon gol. Obra de la noruega, Synne Jensen. A l’últim instant, les d’Arroyo han posat la cirereta amb el tercer i definitiu gol, Mirari Uria ha conclòs el matx amb la seva primera diana del curs.

Les barcelonines continuen immerses a dins de la mala dinàmica de resultats; sumen vuit partits sense guanyar i cinc derrotes consecutives. El Llevant les Planes, però, està situat fora del descens amb vuit punts, tres més que l’Alabès que ha aconseguit la primera victòria del curs aquesta jornada a casa contra el Betis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)