Mundial

Estats Units acaba patint

Els Estats Units van acabar amb el somni de l’Iran de passar per primera vegada a la història de la fase de grups d’un mundial. Els ianquis van reunir mèrits per superar al combinat iranià que fins a l’últim sospir va tenir l’acció de l’empat. Pulinic va ser l’autor del solitari gol després que Dest assistís amb el cap. Mckennie va ser decisiu trobant l’espai en una sòlida defensa del conjunt de Queiroz.

Al tram final del matx, els iranians van disposar de vàries accions per empatar i endur-se una classificació històrica. La histèria i la precipitació, ho van impedir. Lahoz va afegir nou minuts al partit on Iran va tenir la més clara amb una remat de Pouraliganji en una jugada de pilota aturada. L’estadi d’Al-Thumama va presenciar un partit carregat de tensió política i on Estats Units va patir, però sap que serà a vuitens contra Països Baixos

IRAN

0
1
Beiranvand
90’
23
Resaeian
90’
19
Hosseini
90’
8
Pouraliganji
90’
5
Milad
45’
21
Nourollahi
71’
6
Ezatolahi
90’
3
Hajsafi
71’
17
Gholizadeg
77’
20
Azmoun
46’
9
Taremi
90’
18
Karimi
45’’
14
Ghoddos
44’
16
Torabi
28’
10
Ansarifard
21’
25
Jalali
21’

ESTATS UNITS

1
1
Turner
90’
5
Robinson
90’
13
Ream
90’
20
Carter
90’
2
Dest
82’
6
Yunus
90’
4
Adams
90’
8
Mckennie
65’
10
Pulisic
45’
24
Sargent
77’
21
Weah
82’
11
Aaronson
45’
23
Acosta
34’
19
Wright.
21’
3
Walker Z.
17’
18
Moore
17’
GOLS: 0-1 (38’) Pulisic. ÀRBITRE: Mateu Lahoz (Espanya). TARGETES. Grogues: Hosseini (77’), Kanaani (83’) i Jalali (96’), d’Iran; Adams (43’), d’Estats Units. Vermelles: Cap.