Victòria èpica del Girona B al Narcís Sala (3-4)

El Girona B ja té la primera victòria de la temporada fora de casa al sac, i no podia arribar de millor manera. I és que els d’Axel Vizuete han sumat els tres punts al camp del Sant Andreu en un partit èpic, que s’ha decidit amb un gol en el temps afegit (3-4). Abans, el filial gironí ja s’havia avançat en el marcador, però també s’havia arribat a veure perdent 3-1 a l’inici de la segona part.

El Girona B ha arrencat bé el partit, amb aproximacions de perill, i s’ha pogut avançar en el marcador amb un gol de Biel Farrés 0-1, 15’). Les millors ocasions han continuat sent dels gironins, però en el tram final de la primera part el Sant Andreu s’ha despertat i ha capgirat el marcador amb un doblet de Josu (36’ i 39’). El 2-1 ha fet mal al Girona, que en la represa ha encaixat el 3-1 amb un gol de Fassani (56’). Quan semblava que al Girona B se li escapava un partit més, ha arribat la reacció. Joel Roca ha retallat distàncies en el minut 72’ i els gironins han continuat prement l’accelerador. Han trobat el premi de l’empat en el minut 82’, però el millor estava per arribar, i és que en el minut 93’ ha arribat el 3-4 definitiu que dona tres punts d’or al Girona B.