Mundial

Comptes pendents

Quarts de final. Els Països Baixos, encara amb el record de l’eliminació del 2014, es veuen convençuts de poder aturar una Argentina que tomba per bé

L’Argentina creix a mesura que el mundial avança però sap que ha de filar molt prim en la seva versió si vol continuar avançant i accedir a les semifinals del torneig. Al davant tindrà un combinat dels Països Baixos que s’ha mostrat sòlid i regular, que no parteix entre els favorits a guanyar el títol, però que segurament l’alliberament que això li genera l’està beneficiant.

El partit entre l’albiceleste i l’oranje va carregat de sentiments retrobats, sobretot en el bàndol dels de Louis Van Gaal. El tècnic, de 71 anys, no ha defugit assenyalar les ganes de revenja pròpies i del país recordant encara l’eliminació en les semifinals del mundial del Brasil del 2014, quan els penals van privar la seva selecció de l’accés a la segona final consecutiva del torneig per enfrontar-se a Alemanya. Per a l’Argentina, des del xiulet final del partit contra Aràbia Saudita cada partit de la competició s’ha convertit en una final, fet que ha sobrepressionat el combinat liderat per Leo Messi, que, tot i això, ha traçat una línia ascendent en el joc i en la confiança del grup.

L’encreuament de declaracions en la prèvia del matx no ha deixat fred ningú. Si bé el mateix Van Gaal es mostra confiat en les possibilitats dels seus jugadors i explica que ja en les semifinals del 2014 Messi no va tocar la pilota gràcies a la possessió de la pilota que va tenir el seu equip (agosarat el veterà), Di María va qualificar el neerlandès com el pitjor tècnic que ha tingut mai, una frase que no va fer immutar el nou sentit de l’humor de l’entrenador.

Per al duel, els Països Baixos disposaran de tota la plantilla en bones condicions després que De Vrij hagi entrenat amb el grup i Scaloni tindrà el dubte de Di María i De Paul, que arrosseguen problemes físics, els del primer ja el van obligar a perdre’s els vuitens de final.

LA PRÈVIA

Volem la revenja de les semifinals del Brasil. Sabem que amb possessió podem desactivar Messi
Louis Van Gaal
Entrenador dels països baixos

PAÏSOS BAIXOS

23
Noppert
2
Timber
4
Van Dijk
5
Aké
22
Dumfries
15
M. de Roon
21
F. de Jong
17
Blind
14
Klaassen
8
Gakpo
10
Memphis

ARGENTINA

23
Emiliano M.
26
Nahuel
13
C.Romero
19
Otamendi
8
Acuña
7
R. de Paul
24
Enzo Fndz.
20
Mac Allister
22
Di María
10
Messi
9
Julián Álvarez
ÀRBITRE: Mateu Lahoz (Espanya). HORA: 20.00 h (Gol Mundial)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)