Mundial

La FIFA obre expedient a l’Argentina i els Països Baixos

El partit de quarts de final entre l’Argentina i els Països Baixos va tenir molta emoció i tensió i va deixar escenes i gestos antiesportius entre els uns i els altres. La comissió disciplinària de la FIFA ha obert un procediment contra l’associació argentina (AFA) i la federació dels Països Baixos (KNVB) “per possibles infraccions de l’article 12 del codi disciplinari”. És l’article que es refereix a “conducta indeguda de jugadors i oficials” durant el partit. L’AFA també s’exposa a possibles infraccions de l’article 16, referent a l’ordre i seguretat dels partits.

En el duel, resolt en la tanda de penals a favor de l’Argentina, hi va haver diversos enfrontaments i també protestes per l’actuació de l’àrbitre, el valencià Mateu Lahoz.

Els jugadors no perillen

L’expedient es resoldrà molt probablement amb multes cap a les federacions i no pas amb sancions esportives als jugadors. Mateu Lahoz, molt criticat –diversos jugadors argentins van clamar contra la seva actuació–, va ensenyar 18 targetes grogues, rècord en un partit del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)