1a divisió

Al Llevant les Planes se li escapen dos punts d’or al final (2-2)

Les de Sant Joan Despí empaten a casa contra el Vila-real, rival directe per la permanència, en un partit en que havien remuntat després de començar perdent

El Llevant les Planes ha tancat aquest migdia un any 2022 pel record, perquè ha suposat el retorn a primera divisió, amb una sensació agredolça, i és que les de Sant Joan Despí no han pogut passar de l’empat a casa contra un rival directe en la lluita per la permanència com el Vila-real (2-2). A més, el gol de les visitants que ha suposat l’empat definitiu ha arribat en el minut 90, quan les locals ja es veien amb la victòria al sac. L’ha marcat Sheila, que ja havia estat l’encarregada de marcar des del punt de penal el gol del conjunt groguet que obria el marcador abans del descans (0-1, 42’). En la represa el Vila-real s’ha quedat amb deu jugadores i el Llevant les Planes ha posat una marxa més i ha estat capaç de capgirar el marcador amb els gols d’Irina i Esther (57’ i 74’), però no ha pogut evitar el 2-2 definitiu que deixa les catalanes en la tretzena posició amb tres punts de marge respecte el descens.