Mundial

Buenos Aires embogeix

Mundial. La capital argentina es paralitza amb l’arribada dels campions del món, que es veuen obligats a aturar la rua de celebració en l’autobús descapotat i acabar-la en helicòpter

No es pot dir que ningú s’ho esperés, i és que els aficionats argentins fa més de 48 hores que són al carrer celebrant la victòria d’Argentina contra França en la final del mundial (4-2 en la tanda de penals després del 3-3 en el partit), però l’arribada dels campions del món a la capital va ser una autèntica bogeria. Ja quan van arribar a la matinada de dilluns a dimarts els jugadors argentins van ser rebuts per centenars de milers d’aficionats, que es van voler sumar a la celebració. Els jugadors van fer una primera rua amb l’autobús descapotat que els transportava, però es van dirigir a les instal·lacions de l’AFA per descansar una estona abans del que havia de ser la gran festa de celebració, prevista per ahir. A l’hora de la veritat, però, va ser un caos.

Hores abans que la selecció sortís amb l’autobús cap a Buenos Aires, el centre de la capital ja estava ocupat per centenars de milers d’aficionats que esperaven l’arribada dels seus herois. L’aglomeració va ser de tal magnitud que va obligar, en primera instància, les forces de seguretat a prendre la decisió de canviar l’itinerari de l’autobús que transportava els jugadors perquè era del tot impossible arribar a l’Obelisc, el monument més emblemàtic de la ciutat i que havia de ser el centre neuràlgic de la celebració. La selecció argentina, a través dels canals oficials, va informar del canvi de recorregut, però ni això va ser suficient, ja que després d’unes hores recorrent els carrers de la ciutat, amb aficionats embogint i intentant accedir a l’autobús dels jugadors, les forces de seguretat van prendre la decisió d’aturar la rua en autobús. Això va fer que els jugadors acabessin la celebració repartits en helicòpters, que van recórrer aquelles zones a les quals fins llavors no havien pogut accedir. Tot plegat un despropòsit enmig de l’eufòria dels campions del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)