Copa

El Nàstic vol sorprendre el Màlaga

La copa torna a agafar protagonisme per als conjunts catalans. Concretament el Nàstic i el Girona, que miraran de passar als setzens de final. Els tarragonins s’enfronten a un conjunt malagueny que arriba en hores baixes, sobretot a la lliga, en què, tot i guanyar en el darrer partit l’Alavés, és en el penúltim lloc de la classificació. Els grana saben que si aconsegueixen el triomf i el bitllet als setzens abans d’anar de vacances de Nadal els tocarà un equip de primera divisió.

El conjunt entrenat per Raül Agné rep al Nou Estadi un equip immers en una dinàmica complicada a la lliga. “Tenim opcions per guanyar qualsevol equip a partit únic”, va dir el tècnic de Mequinensa a la sala de premsa prèvia del partit d’aquesta nit al Nou Estadi a les 9 del vespre. Els tarragonins arriben amb un munt de baixes, ja que Robert Simón i Josema s’han afegit a la llista de Del Campo, Nil, Trilles i De La Peña. L’entrenador grana no va descartar, fins i tot, la convocatòria de jugadors del filial per completar la llista. Per altra banda, el Màlaga de Pepe Mel sap que la prioritat, ara mateix, no és la copa, sinó capgirar al més aviat possible la seva situació a la classificació de la lliga. El conjunt malagueny ha sumat cinc punts en els darrers tres partits, però encara és penúltim amb dinou punts. Al Nou Estadi, el Nàstic avui hi té molt a dir i amb el suport de l’afició, que s’espera una bona entrada, voldrà marxar de vacances amb un nou bitllet.

LA PRÈVIA

A la copa sempre hi ha sorpreses, ahir ho vam poder veure. Tenim el petit avantatge de jugar a casa i aquí ens sentim còmodes
Sabem que podem competir a partit únic amb qualsevol equip, el matx estarà al 50%
Raül Agné
Entrenador del Nàstic

LA SEGONA ELIMINATÒRIA

Guadalajara-Elx 0-3
Intercity-Mirandés 2-0
Diocesano-Getafe 0-2
Guijuelo-Vila-real 1-2
Real Unión-Mallorca 0-1
Sestao River-Athletic 0-1
Alcorcón-Cartagena 1-1 (2-4)
Atlético Paso-ESPANYOL 0-1
AHIR
Mèrida-Alavés 0-1
CD Eivissa-Eibar 1-0
Numància-Sporting 0-3
Atl. Saguntí-R.Vallecano 0-0 (1-3)
Llevant-Andorra 2-1
Pontevedra-Tenerife 2-1
Arenas-Valladolid 1-5
Arnedo-Osasuna 1-3
J. Torremolinos-Sevilla 0-3
Ceuta-Eivissa 3-2
Coria-Real Sociedad 0-5
UD Logroñés-Albacete 0-0 (4-3)
AVUI
Cacereño-GIRONA 19 h
Gernika-Celta 19 h
Eldenc-Burgos 19 h
Linares-Racing 19 h
NÀSTIC-Màlaga 21 h
Arenteiro-Atlético 21 h
Oviedo-Granada 21 h
La Nucia-Las Palmas 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)