Copa

El Nàstic és equip de setzens

Copa. El conjunt grana va patir, però va superar el Màlaga en una segona meitat molt seriosa defensivament; Pol Domingo i Pablo Fernández van treure la pols de l’escaire amb dos bons gols

Nàstic 2 Màlaga 1

NÀSTIC:Dani Parra, Pol Domingo, Quintanilla, Èric Montes, Joan Oriol, Marc Montalvo, Gorostidi, Marc Álvarez (Pochettino, 70’), Aarón Rey (Pablo Fernández, 35’), Xavi Bonilla (Escudero, 88’) i Guillermo Fernández (Lupu, 70’).MÀLAGA:Manu Reina, Bustinza, Juande Rivas, Ramalho, Ouacharaf, Luis Muñoz (Rúben Castro, 73’), Ramón Rodríguez, N’Diaye (Aleix Febas, 62’), Issa Fomba (Juanma, 85’), Fran Sol (Loren, 85’) i Àlex Gallar (Fran Villalba, 62’).GOLS:1-0 (13’), Pol Domingo. 1-1 (31’), N’Diaye. 2-1 (81’), Pablo Fernández.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:Als locals Xavi Bonilla i Marc Montalvo. Al visitant N’Diaye.T.V.:Cap.

El Nàstic de Tarragona va aconseguir el bitllet somiat als setzens de final. Després de plantejar un partit molt seriós en defensa, va saber patir amb l’empat i va trobar el premi del gol en el tram final contra un Màlaga no tan somiador. El Nou Estadi ja espera un equip de primera divisió.

Els grana van començar molt forts i van obrir la llauna en el minut 12. Després d’una doble rematada en un servei de córner, Pol Domingo va pescar al segon pal un mal refús malagueny i va batre per l’escaire Manolo Reina, exgrana. Pocs minuts més tard, l’àrbitre, Caparrós Hernández, va bloquejar una bona acció d’estratègia local. El valencià va demanar disculpes a Bonilla, que estava sol a la frontal de l’àrea amb la canya a punt. El primer temps no es va poder tancar amb victòria local, ja que N’Diaye va firmar l’empat. La poca contundència de la defensa tarragonina a la banda esquerra va facilitar la connexió de Bustinza amb el migcampista senegalès, que va definir sense problemes des del cor de l’àrea. Parra no hi va poder fer res. El conjunt de Raül Agné va respondre amb una acció a pilota aturada en què Montalvo, amb el cap, va obligar Reina a lluir-se. El matx arribava al descans.

Després de la represa, Fran Sol, amb el cap, i Bonilla, amb un fort xut al pal llarg, van fer treballar els porters Parra i Reina. En el tram mitjà de la segona, els tarragonins van tenir feina per sortir de la seva àrea i és quan Mel va fer canvis per intentar trobar el segon gol. Precisament, un fresc Villalba va sorprendre amb un xut que va sortir centrat i que Parra va blocar sense problemes.

Quan semblava que la balança del matx es decantava cap al cantó malagueny, els d’Agné van anotar el segon gol en una sortida en transició. El Nou Estadi va embogir. Pablo va controlar amb la cuixa, tot aprofitant un mal refús de Ramon, i va xutar amb potència al fons de la porteria. L’impacte va ser precís i va treure la pols de l’escaire. De nou, impossible d’aturar per a Reina.

L’àrbitre hi va afegir tres minuts, però el triomf es va quedar en un Nou Estadi que ja espera un rival de primera divisió en la pròxima eliminatòria de copa.