2a divisió FEF

L’Olot perd al camp del Badalona Futur (2-0)

Ni el nou any ha canviat la dinàmica negativa de l’Olot, que seguirà al fons de la taula i lluny de la permanència una setmana més després de perdre al camp del Badalona Futur (x-x). El conjunt garrotxí no ha fet una bona primera part i les errades defensives i les desconnexions puntuals l’han condemnat. Carbià ha avançat als locals ben aviat amb una rematada de cap entre els centrals (6’) i l’ex de l’Olot Peke ha fet el 2-0 després d’una sacada de banda ràpida que ha agafat amb els pixats al ventre als de Risueño (29’). En la segona part, tot i els canvis ofensius, els garrotxins no han inquietat prou la porteria rival i només Xumetra ha gaudit d’una gran ocasió per fer entrar en el matx als seus (79’). De fet, el Badalona Futur ha pogut ampliar la renda amb ocasions clares de Carbià i Larrosa.

L’Olot volia canviar la tendència en el primer partit de l’any a Badalona però tampoc. I ho ha posat fàcil al rival. Tot just en el 6, Guiu ha fet una centrada des de la dreta que Fran Carbià, el més menut, ha rematat amb el cap entre els centrals per superar Batalla (6’) i fer pujar el primer gol del matx. L’1-0 ha anat de meravella als badalonins que han abaixat les revolucions del partit i han controlat lluny de la seva àrea als olotins. Torras ha reclamat un possible penal (25’) i Fran Carbià ha rematat malament al segon pal (27’), en dues aproximacions que han estat el preludi del 2-0 en una jugada de murris dels d’Oriol Alsina. Els locals han executat un servei de banda ràpid agafant descol·locats als de la Garrotxa i Peque Polo ha encarat Batalla superant-lo, tot i que el porter ha tocat l’esfèrica (29’). El 2-0 ha deixat l’Olot amb un genoll a la lona tot i que ha intentat reaccionar amb una rematada tova de Forgas que ha aturat Becerra (38’), que ha tingut resposta amb una nou xut de Peque. L’ex de l’Olot ha obligat a Batalla a refusar amb els punys (40’).

En la segona part, els de Risueño han estirat línies fruït dels canvis ofensius i la passivitat escapulada, però no ha estat suficient ni per fer el gol que permetés retallar distàncies i entrar de nou en el partit –Xumetra, a les acaballes, ha tingut la millor opció olotina per entrar dins del partit però Becerra li ha aturat l’un contra un després d’una bona passada d’Urri (79’)–. I és que, qui ha merescut més fer una nova diana han estat els d’Oriol Alsina, que a través d’Èdgar, Carbià i Larrosa, ja en l’afegit, han pogut marcar.