Més futbol

Courtois: “Esperem que l’afició local ens ajudi a guanyar”

El porter del Madrid Thibaut Courtois ha atès als mitjans de comunicació des de l’Aràbia Saudita en la prèvia de la semifinal de demà contra el València. Aquestes han estat les seves declaracions:

El més important
“Cal començar bé perquè demà és un partit difícil contra un gran rival i el més important és guanyar”. “Tenen un entrenador que força molt els seus jugadors així que serà un partit intens, amb un ritme alt i ben complicat, però esperem que els aficionats aquí ens facin suport i obtenir la victòria”.
Lesió
“Ara estic molt bé, tot i que els problemes van ser més que no només una ciàtica, però hem donat amb la solució i em trobo molt bé”.
Mundial
“Personalment, crec que vaig fer un bon mundial, amb dues porteries a 0, però és clar que si un equip no passa de fase vol dir que no va ser bo, però jo almenys em vaig sentir bé i ja ho vaig demostrar també contra el Valladolid, tot i que l’altre dia va ser una pena el fet d’encaixar dos gols”.
Estat físic equip
“Estem bé. Els qui no van anar al mundial, van fer un treball físic com si fos una nova temporada i els altres també hem fet el nostre treball físic, que potser es notarà més endavant. Potser els que van jugar fins al final estan més cansats, però és normal. Tots estem llestos per competir i més sabent que tenim partits cada tres dies i això és el que hi ha quan estàs a un club gran com el Madrid”.
Derrota contra Vila-real
“L’altre dia no vam donar una bona imatge, però ho hem parlat amb el míster avui per saber què vam fer malament des d’una forma tàctica i, de vegades, la imatge no és com ens sentim”.
Baixes
“Això és futbol i és normal que passi. És una pena, però crec que les lesions no són tan greus i espero que tornin aviat a l’equip”.
Aràbia Saudita
“És un plaer venir aquí, ens sentim benvinguts, tenim molts aficionats i és com jugar a casa. El Madrid és un club de tothom, amb aficionats de tot arreu i crec que és bonic estar a prop d’aficionats que no sempre poden anar a Madrid”.
Molt treball
“En el futbol modern és molt difícil veure que un porter no té treball i encara més, si intentes jugar ofensivament. Tens a molts jugadors a dalt i a vegades els contracops els pots patir, però nosaltres som un equip de qualitat, que sempre crea perill. Hem de limitar les accions de perill del rival, perquè sempre hi haurà xuts, però no em preocupa”.
Cristiano Ronaldo
“Es nota que és un país que vol millorar molt en els esports. Ja ho veiem amb la Fòrmula 1 i ho hem vist al mundial, on han jugat bons partits i fins i tot han guanyat a Argentina. Que Cristiano hagi decidit venir aquí és el que demostra”.
Dubtes penals
“De vegades tens dubtes perquè quan la UEFA o la FIFA ens explica noves normatives, després veus que al camp succeeix al contrari i es pita penal, llavors et crea una confusió de no saber el perquè”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)