Més futbol

Gattuso: “No tenim res a perdre”

L’entrenador del conjunt che ha parlat aquesta tarda amb els mitjans desplaçats fins a l’Aràbia Saudita sobre la semifinal de demà contra el Madrid. Això és el que pensa l’italià:

Problema amb Ancelotti
“Ell entrenava al Nàpols i després vaig arribar jo i vam tenir un problema, però el respecto molt. És un dels millors entrenadors del món”.
Estat anímic
“No és un bon moment per a nosaltres ja que venim de dues derrotes a la lliga, però tenim sort perquè tenen una gran mentalitat i no tenim res a perdre. Cal preparar bé el partit i respectar al rival, però és una sort jugar aquest tipus de partit”.
Mercat d’hivern
“El club sap què hem de fer, i ara estem mirant jugadors que tinguin condicions perquè no podem esperar un jugador que arriba sense ritme perquè no ha jugat. Estem mirant jugadors amb minuts a les cames, estem mirant un migcampista”.
Marcos André
“Avui no ha entrenat amb nosaltres, ha treballat al gimnàs aquest matí perquè encara li molesta el genoll i veurem demà”.
Dubtes
“És normal tenir dubtes després del partit contra el Cadis i cal solucionar coses per millorar l’equip. Si un entrenador no té dubtes tornant a mirar el partit de l’altre dia és que està boig perquè vam ser un equip sense ganes ni ritme”.
Caràcter equip
“Tenim sort perquè després d’això ara tenim una oportunitat contra el Madrid. A la vida no passa això de tenir una altra oportunitat als tres dies, però a l’esport professional sí si en tens ganes i bona energia per donar la volta ràpidament. Demà es pot fer un treball molt bo”.
Certeses
“No podem fallar perquè quan penses que domines el partit, el Madrid en dos minuts et pot marcar gol perquè té velocitat”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)