2a divisió FEF

Carlos López, equilibri per a la medul·lar

L’Olot ha anunciat el fitxatge de Carlos López, un pivot defensiu que es trobava sense equip després de patir el curs passat una lesió de llarga durada de la qual s’estava recuperant en les sessions AFE. El jugador, nascut a Onda fa 27 anys, compta amb experiència a segona B i ha disputat un centenar de partits amb l’Hospitalet, equip en el qual va coincidir amb Jonathan Risueño, l’actual entrenador de l’Olot. Carlos López es va formar al Castelló i després de passar pel conjunt riberenc va militar dues campanyes en el filial del Deportivo (entre el 2017 i el 2019), l’UCAM Múrcia (2019/20), l’Ebre (2020/21) i la campanya passada amb l’Águilas.

El futbolista arriba a la Garrotxa amb ganes de tornar-se a sentir futbolista i a aportar un caràcter defensiu al mig del camp olotí. La flamant nova incorporació es pot complementar bé amb Marc Castells i pot ocupar diverses posicions en la zona de mitjos per donar equilibri i intensitat a l’equip.

“Després d’un any parat estic molt agraït a l’Olot que m’hagi donat l’oportunitat. Tinc moltes ganes d’afrontar-la. Espero que puguem guanyar ja el partit contra el Prat i complir l’objectiu de la salvació de categoria”, explica Carlos López, que ja ha entrenat amb els seus companys i podria debutar el diumenge amb la samarreta vermella, igual que el primer fitxatge, el central de Molló, Lluís Aspar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)