El Peralada s’ha de conformar amb un punt (1-1)

Els xampanyers empaten contra el Badalona en un partit en què van de més a menys, però que els val per conservar la cinquena posició

El Peralada continuarà una setmana més en posicions de play-off d’ascens, però el seu coixí es comença a esgotar després de no poder passar de l’empat a casa contra el Badalona, que arribava al municipal de Peralada en la zona de descens. Els de Miquel Àngel Muñoz i Àlex Marsal han arrencat bé el partit i s’han pogut avançar en la represa, però han encaixat ràpid l’empat i fins i tot han acabat patint.

L’inici dels xampanyers ha estat bo i han tingut l’oportunitat d’avançar-se en el marcador en els primers minuts, però s’han topat amb les bones intervencions del porter badaloní Froi Leal, que ha evitat el gol. Amb el pas dels minuts els badalonins han millorat la seva imatge i han igualat el partit, tenint les primeres ocasions en el tram final de la primera part.

Després de la represa el Peralada ha tornar a sortir amb una marxa més i aquesta vegada sí que han obtingut el premi, perquè en el minut 57 ha arribat l’1-0 amb una diana d’Alan Baró que encarrilava el partit pels altempordanesos. Per desgràcia, però, l’alegria els ha durat poc, i és que cinc minuts després Suxuki ha marcat el gol que situava l’empat a un en el marcador (62’). A partir de llavors la igualtat ha estat la tònica del partit i hi ha hagut poques ocasions per fer el gol de la victòria, més enllà d’una acció de Khalid que hauria pogut donar la victòria als visitants.