Més futbol

Presó provisional sense fiança per a Dani Alves

Justícia. El jugador brasiler va ser traslladat ahir a Can Brians 1, acusat de violar una jove en una discoteca de Barcelona el 30 de desembre passat

SENSE EQUIP

El Pumas decideix rescindir el contracte amb el jugador, que acabava al juny

L’exjugador del Barça Dani Alves va ser traslladat ahir a la tarda a la presó de Can Brians 1, al mòdul de preventius, acusat d’una presumpta violació a una noia de 23 anys la nit del 30 de desembre en una famosa discoteca de la zona alta de Barcelona. Després d’escoltar les declaracions de la jove, del futbolista i d’un amic seu i de valorar les proves aportades, la jutgessa d’instrucció va ordenar l’ingrés a la presó provisional sense fiança, en creure que qualsevol quantitat imposada li seria fàcil d’abonar i pel risc de fugida, ja que el jugador té la residència fixada a Ciutat de Mèxic, però també perquè Alves podria refugiar-se al Brasil, ja que la llei brasilera protegeix els seus nacionals de qualsevol delicte comès a l’estranger i no executa cap ordre d’extradició.

El lateral haurà d’esperar fins al dia del judici entre reixes, amb un màxim de permanència de dos anys, com preveu la llei, o fins que prosperi alguna al·legació que pugui presentar la seva advocada. Per la seva banda, el Pumas mexicà va anunciar la rescissió del seu contracte, que s’allargava fins al 30 de juny, on va arribar l’estiu passat després que Xavi li comuniqués que no comptava més amb ell.

Els fets

Dani Alves gaudia d’uns dies de descans a Barcelona després que el Brasil quedés eliminat del mundial de Qatar. La nit del 30 de desembre, Alves i un amic decideixen sortir de festa i conviden un grup de noies a l’àrea VIP del local on eren. El brasiler intenta lligar amb una d’elles, sense èxit. En un moment de la nit, aquesta noia es dirigeix al lavabo i Alves la segueix. El futbolista l’empeny amb força i sota amenaces i cops l’obliga a practicar-li sexe oral per després violar-la. Alves surt del lavabo i abandona el local amb el seu amic, mentre que la noia torna amb les amigues i també decideixen marxar. A la sortida del local, el personal de seguretat es preocupa pel seu estat en veure-la plorar. Un cop senten l’explicació, activen el protocol d’actuació previst en casos de possible agressió sexual. Quan la policia arriba, Alves ja no hi és. L’endemà, el jugador viatja a Mèxic per reincorporar-se a l’equip. El dia 2 de gener, la noia interposa una denúncia. Quan la notícia es fa pública, el jugador es desvincula dels fets, mentre continua la investigació. A principis d’aquesta setmana, el brasiler viatja a Barcelona pel funeral de la seva sogra i és quan els Mossos el citen per prestar declaració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)