2a divisió FEF

La volta del miracle

2a divisió FEF. L’Olot inicia una segona volta en què haurà de firmar uns números brillants si vol salvar-se

Olot Espanyol B

OLOT:Arnau, Callís, Gonzalo, Ayala, Aspar, Bigas, Castells, Urri, Terma, Saïdou, Busquets i Forgas.ESPANYOL B:Iker Venteo, Roca, Recasens, Simo, Joan Puig, Mangada, Damar, Dacosta, Nabil, Luca Loleosho i Becerra.LLOC I HORA:Municipal d’Olot (16.30 h).ÀRBITRE:Martínez Campillos.

L’Olot encadena el segon partit a casa coincidint amb l’inici de la segona volta del campionat. Els olotins reben l’Espanyol B (16.30 h), el tercer en la taula amb 31 punts, amb l’únic objectiu de sumar la victòria i començar així una segona meitat de la lliga decisiva que haurà de ser immillorable si els garrotxins volen tenir esperances de permanència.

“S’ha de millorar els resultats de la primera volta, hem d’intentar guanyar cada diumenge. A casa hem de guanyar sis o set partits i aconseguir punts a fora”, explica el tècnic de l’Olot, Jonathan Risueño, que afegeix: “Hem de començar a vèncer per creure que la permanència és possible. El dia a dia és molt bo, els jugadors s’entrenen amb bona actitud i jo confio en ells.”

L’Olot es troba en penúltima posició amb només dotze punts, a set del play-out i a vuit de la salvació. Els números són desastrosos però fins que hi hagi possibilitats matemàtiques els olotins ho hauran d’intentar. “Ens hem de centrar que no ens marquin primer, deixar la porteria a zero. No ens estan fent molts de gols però els que ens fan sempre ens perjudiquen molt”, diu el tècnic, que sobre l’Espanyol B, analitza: “És un filial dinàmic amb bons carrilers i un punt de referència com Becerra. Intentem sotmetre el rival a través del joc per dins. A prop de l’àrea tenen molta qualitat com qualsevol filial.”

El d’Alboraig tindrà les baixes de Carles Mas, Blázquez i Brugué.

LA PRÈVIA

Hem de començar a guanyar per creure que això és possible. El dia a dia és bo i s’entrena molt bé
Jonathan Risueño
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)