Tercera derrota seguida del Girona B, contra el Castelldefels (0-1)

El Girona B accentua la seva encallada, en acumular contra el Castelldefels la tercera derrota consecutiva, a Riudarenes (0-1).

El filial del Girona ha començat amb energia i, després d’un primer xut de Shin, ha tingut una ocasió clamorosa. Ha estat Dawda, que ha trencat el fora de joc i, després d’amagar el xut, ha acabat fent una rematada que Blasco ha tret damunt la línia de gol (5’). Després d’un parell d’arribades locals més, el partit s’ha equilibrat. Iker Piedra ha tret la primera ocasió del Castelldefels, de Blasco (34’), i just abans del descans els visitants han tingut dues ocasions més.

El flilial blanc-i-vermell ha començat la segona part buscant el gol, però el Castelldefels resistia. I en el minut 75, ha arribat el 0-1, en una centrada des de l’esquerra amb control i xut de Cano, que ha batut Iker Piedra. A més, el Girona B s’ha quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Marc Fuentes. El visitant Salamanca hauria pogut fer el 0-2 (81’). En la recta final, el conjunt d’Àxel Vizuete s’ha abocat a l’atac, però no ha pogut ni salvar un punt.