2a divisió FEF

L’Olot s’avança però tampoc en fa prou (1-1)

L’Olot no troba la manera de guanyar un partit que li permeti somiar amb la permanència, i és que una vegada més no ha pogut passar de l’empat a casa. Aquesta tarda contra un rival de la zona alta, l’Espanyol B, però el que més mal ha fet és que els olotins s’han avançat en el marcador (per primera vegada amb Jonathan Risueño a la banqueta) ben aviat i que també han tingut opcions al final, quan l’Espanyol B s’ha quedat amb deu després de marcar l’empat. El punt lògicament és insuficient per acostar-se a la permanència i l’Olot tanca la jornada tal com la va arrencar, a set punts del play-out i a vuit punts de la permanència.

El partit no podia començar millor per l’Olot, i és que en el minut 9 els de Jonathan Risueño s’han avançat en el marcador. La defensa visitant s’ha empassat un servei de porteria en llarg del porter Arnau i Xumetra ha estat el més ràpid per recollir l’esfèrica i marcar el 0-1. Després del gol els olotins han cedit més la iniciativa a l’Espanyol B, que ha tingut més control del partit però no ho ha pogut traduir amb grans ocasions més enllà d’una just abans del descans, quan Arnau ha fet una gran aturada després d’un remat de cap de Becerra (42’).

En la segona part l’Olot ha intentat mantenir el mateix guió, esperant tenir alguna ocasió aïllada per ampliar l’avantatge i protegint-se tant com ha pogut al darrere. Li ha servit durant un bon grapat de minuts, perquè tot i que el filial blanc-i-blau dominava la possessió no generava gaires ocasions de perill. Al final, però, en una acció calcada a la del final de la primera part, Becerra ha ajustat més el seu remat de cap i aquesta vegada Arnau no ha pogut evitar l’1-1 (69’). Després del gol els olotins han hagut de patir durant uns minuts, perquè el domini de l’Espanyol ha continuat, però en el minut 77’ els visitants s’han quedat amb deu per l’expulsió de Carlos Mangada. Amb superioritat numèrica l’Olot ha pogut fer el pas endavant per buscar la victòria i Forgas ha tingut una doble gran ocasió al minut 90’ però primer el defensa a desviat el seu remat a córner i després el punta ha rematat desviat per poc, esgotant les opcions de victòria.