1a divisió

El Madrid guanya a San Mamés (0-2) i es manté a tres punts del Barça

El Madrid ha guanyat l’Athletic Club a San Mamés (0-2) i es manté a tres punts del Barça. Els blancs han manat des del minut 24, amb gol de Benzema, però han hagut de patir i han agraït un gol anul·lat a Iñaki Williams (78’) abans de la sentència de Kroos.

L’Athletic, com era de preveure, hi ha posat molta intensitat d’entrada. L’empenta hauria pogut traduir-se en el marcador, però Courtois ha estat molt bé en treure un cop de cap de Paredes (11’). El Madrid ha anat trobant la manera d’estirar-se i ha tingut alguna arribada abans del 0-1, que ha arribat en el minut 24. En una centrada de Valverde que havia tocat Asensio, Benzema l’ha recollit i, a la mitja volta, ha batut Unai Simón. L’Athletic ha tingut uns minuts de bloqueig, se n’ha refet però li ha costat tornar a generar perill fins al descans.

El conjunt d’Ernesto Valverde ha tancat el Madrid al començament de la segona part. L’Athletic buscava l’empat, però Asensio ha tingut el 0-2 en una jugada ràpida (67’).

Gol anul·lat per fora de joc

L’empat hauria pogut arribar en el minut 78. De fet, Iñaki Williams va marcar en recollir un refús de Courtois, però l’àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc de Berenguer, que interferia davant el porter en el xut anterior de Yuri.

I ja entrant al temps afegit, Kroos ha fet la sentència amb un xut ras des de la frontal de l’àrea.