Més futbol

Dani Alves demana tornar a declarar

Després de passar el primer cap de setmana en presó provisional sense fiança per ordre del titular del jutjat número 15 de Barcelona, Dani Alves ha demanat tornar a declarar després d’oferir tres versions diferents dels fets pels quals se l’acusa de violació a una dona de 23 anys la nit del 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona –fonts judicials, però, han assenyalat que no han rebut cap petició formal.

Segons ha informat TV3, el futbolista brasiler hauria canviat la seva versió dels fets en tres ocasions després de dir que va estar 15 minuts a la discoteca i que no coneix a la noia, més endavant va reconèixer que si hi va coincidir però que no va passar res i, com a última versió, que va ser la noia qui es va tirar a sobre seu.

La família del jugador hauria demanat un canvi d’advocat per portar el cas i demanaran una petició de llibertat sota fiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)