Copa

El derbi madrileny, a cara o creu

Copa. El Real Madrid rep l’Atlético (21 h); el València i l’Athletic s’enfronten per l’altre lloc en semifinals (20 h)

Real Madrid Atlético

REAL MADRID:Courtois; Nacho, Militao, Alaba, Mendy; Camavinga, Kroos, Modric; Fede Valverde, Vinícius iBenzema.ATLÉTICO:Oblak; Molina, Savic, Giménez, Hermoso, Reinildo; De Paul, Koke, Kondogbia; Morata i Griezmann.ÀRBITRE:Soto Grado (col·legi de La Rioja), amb Hernández Hernández (col·legi canari) al VAR.HORARI:A les 21 h (La 1) al Santiago Bernabéu.

Aquesta copa és un camí de finals fins al títol, amb l’excepció de la semifinal que es juga a doble partit. I avui, al Bernabéu, se’n disputa una de ben atractiva, amb el derbi madrileny que enfronta el Real Madrid amb l’Atlético en els quarts de final. Un dels dos, doncs, perdrà la possibilitat d’aixecar un trofeu, cosa que courà. Als de Carlo Ancelotti, que recentment van quedar sense la supercopa, els faria mal, immersos en un moment futbolístic delicat; als de Diego Simeone, els deixaria liquidats, ja que, fora d’Europa i sense possibilitats en la lliga, quedarien amb la temporada acabada al mes de gener. Per al duel, els blancs recuperen Alaba, mentre que, per part dels roig-i-blancs, Memphis serà suplent. L’altre lloc en joc en les semifinals se’l disputaran el València i l’Athletic a Mestalla (20 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)