Territorial

Talavera i Isern uneixen forces

FCF. Els dos candidats a la presidència treballen per posar en comú els programes amb la idea que només un lideri el canvi que demanen

La incertesa envolta la Federació Catalana de Futbol, que té pendents unes noves votacions a la presidència, un cop el Tribunal Català de l’Esport (TCE) va fer repetir-les en detectar irregularitats en 175 vots. La junta electoral va fixar el dilluns 13 de febrer com a nova data per als comicis, una decisió que van recórrer tant Àlex Talavera com Juanjo Isern, els dos candidats amb més força com a alternativa a Joan Soteras (Pep Palacios va ser quart en les votacions del 22 de maig, lluny dels altres candidats). Talavera i Isern no només estan units en les crítiques a Soteras, sinó que coincideixen que cal un canvi de rumb a la federació i, si bé van ser rivals en els comicis del 22 de maig, ara estan treballant per posar en comú els seus programes i explorant la fórmula per tenir més força. En aquest sentit, la idea que estan madurant és que només un dels dos es presenti com a alternativa a Soteras en la repetició de les eleccions, fet que ajudaria a concentrar més vots. El 22 de maig, Talavera va ser segon amb 370 vots (Soteras en va obtenir 396) i Isern, 238.

El TCE va ordenar repetir l’acte de votacions i no pas tot el procés electoral, amb la qual cosa no hi pot haver noves candidatures.

Esperant el TCE

Tant Àlex Talavera com Juanjo Isern es van prendre molt malament la decisió de la junta electoral de fixar la nova data el dilluns 13 de febrer i van presentar recurs al TCE, tant perquè superava el termini d’un mes com perquè és en dia laborable. Ara estan pendents de rebre resposta del TCE sobre aquest recurs. També qüestionen que Soteras es pugui mantenir en el càrrec. La junta electoral de la FCF donava permís al president –dimarts va entregar un premi en la Festa de l’Esport de la UFEC– per continuar exercint fins al 3 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)