2a divisió FEF

L’Olot perd una ocasió immillorable a Terol (0-0)

L’Olot ha tingut la victòria a prop. Sobretot quan s’ha vist amb dos homes més al minut 80 contra el Terol (0-0). Un punt molt treballat, però amb un gust amarg per tal com s’ha posat el matx al tram final en el debut d’Iñigo Arriola.

L’Olot ha jugat uns primers quaranta-cinc minuts de tu a tu contra el líder de la lliga a Pinilla. Defensivament, Ayala, Pereira i, sobretot, Aspar han sostingut l’equip en les poques arribades del conjunt aragonès. Això no obstant, la primera acció de gol l’ha tingut l’Olot.

El central barceloní, Pereira, a través d’un desplaçament directe de camp a camp, ha vist com Josep Cerdà guiava una desmarcada en llarg. El jove futbolista de Pollença ha fet un bon control i ha intentat fer una vaselina per sobre de Taliby que ha sortit, providencial, a tapar el xut al minut 13.

Sense gaire temps a reaccionar, una errada garrafal en la passada de Sebas amb l’equip abocat a l’àrea després d’un córner, ha permès a David Aparicio robar una pilota dividida del de Tossa per córrer a camp obert i enviar la pilota al pal. Aspar, imperial defensant a camp obert, i Arnau desviant el xut, han evitat el primer gol del Terol.

El matx ha entrat en un punt de control i poca profunditat. Al minut 40, l’assistent ha anul·lat un gol en pròpia porteria d’Ayala. El col·legiat, molt atent, ha vist com l’acció de la passada de la mort de Carbonell sortia fora de la línia de fons. L’acció ha quedat automàticament anul·lada malgrat les protestes locals. L’Olot ha finalitzat la primera meitat amb un xut tímid que ha sortit per sobre del travesser de Guillem Terma des de la frontal.

A la represa, Callís ha entrat en el lloc de Sebas per continuar amb el 3-5-2 inicial. Els aragonesos han avisat amb un xut de Carbonell desviat i han efectuat un doble canvi per donar entrada a Moha, extrem, i Emaná, el màxim anotador de la lliga, per intentar revolucionar la segona meitat. Els catalans també han aprofitat per donar entrada a Eloi Amagat per Terma.

A l’equador de la segona, una bona arribada de Bigas per la dreta ha acabat amb un córner olímpic d’un Xumetra que ha volgut sorprende. Després d’una bona acció d’Emaná desviada per Ayala, Urri ha engaltat una pilota dividida a fora l’àrea que ha marxat desviat per sobre el travesser.

A partir del 80, el partit s’ha descontrolat. Primer Manchón, que feia un minut que estava a dins del camp, en una jugada dividida ha vist la targeta vermella per una entrada molt dura a Urri. Pocs minuts més tard, ha sigut Carmona que també ha estat expulsat. L’Olot, amb l’entrada de Forgas, Eric i, minuts més tard, Valverde, s’ha abocat a l’atac, però no ha pogut concretar les accions amb el gol somiat.

Els garrotxins han jugat un bon partit, davant d’un rival que només havia concedit un empat a casa, però han deixat escapar una ocasió immillorable per sumar un triomf molt cotitzat.