1a divisió FEF

Un Nàstic efectiu supera a l’Intercity a domicili (1-2)

Els de Tarragona s’han posat 0 a 2 en els primers vint minuts i han aconseguit resistir per sumar tres punts fonamentals per no despenjar-se de la zona alta

Triomf clau a domicili del Nàstic al camp de l’Intercity (1-2) per sumar la primera victòria amb Iñaki Alonso al capdavant de l’equip. Els grana necessitaven els tres punts per no allunyar-se en excés de les places de promoció i els han aconseguit gràcies a l’inici de partit, situant-se 0 a 2 en 20 minuts.

L’efectivitat ha manat en el primet temps. Les condicions del terreny de joc de l’Antonio Solana no ajudaven gens a cap dels dos conjunts, poc control i joc força directe. Però en la primera ocasió del partit el Nàstic s’ha avançat. Rebuig a la frontal de l’àrea i Èric Montes ha enganxat la pilota sense deixar-la caure per fer un llançament potentíssim i col·locat que ha suposat el 0 a 1 al minut 12. Manu Herrera ha evitat el segon en un xut de Marc Fernández, però res ha pogut fer quan l’ex de l’Andorra ha aprofitat una centrada de Nil per posar el peu i posar-la tocant el pal. 0 a 2 en vint minuts.

Tot de cara per un Nàstic que arribava amb la clara necessitat de guanyar. Però també l’Intercity. I el grau d’eficàcia no ha estat gaire diferent. A la primera que han arribat a la porteria de Manu García l’esfèrica ha acabat dins. Acció de Bellotti per banda esquerra i centrada per regalar-li el gol a Etxaniz. Amb l’1 a 2 s’ha arribat al descans.

El segon temps ha deixat ben poc dels tarragonins a nivell ofensiu. Només un intent de Marc Fernández. Els locals, amb accions puntuals, s’han apropat a l’empat en diverses ocasions. Ha aparegut Manu per negar-li el gol a Xemi en una molt clara a l’inici de la represa. Al 82 Etxaniz ha desaprofitat una rematada de cap molt clara que ha enviat tova a les mans del porter grana. I en la darrera jugada del partit ha estat Nsue qui ha tingut el 2 a 2, també de cap i a pilota aturada.

El Nàstic suma tres punts fonamentals i la primera victòria de l’etapa d’Iñaki Alonso a la banqueta grana. El triomf deixa als tarragonins a tres punts del play-off. La setmana vinent rebran al penúltim classificat, el Bilbao Athletic.