Territorial

Patida però per gaudir-la

Divisió d’honor juvenil. Un gol d’Iker Vázquez permet al Girona superar el Badalona tot i jugar amb un home menys durant una hora de joc i defensar l’última jugada amb només nou jugadors

Girona 1 Badalona 0

GIRONA:Gerard Moreno, Mousta, Bas, Aznar, Jan Jiménez, Pablo, Iker Almena (Ignasi Quer, 78’), Enric Garcia (Marco Gil, 78’), Luka, Iker Vázquez (Hugo García, 57’) i Jastin García (Marc Fernández, 57’).BADALONA:Tati, Víctor Aregall (Xavi Almansa, 75’), Carlos Sánchez, Víctor Edo, Mario, Tommy, Escuri, Canillo (Daouda, 64’), Sergio, Joaquín Peñalber i Álex Muñoz (Fran García, 53’).GOLS:1-0 (13’) Iker Vázquez.ÀRBITRE:Díaz, Díaz.T.G.:A Luka, Enric Garcia, Gerard Moreno, Hugo García, Álex Muñoz, Fran Garcia i Mario.T.V.:Directa a Luka (42’) i per doble amonestació a Jan Jiménez (81’ i 89’), tots dos del Girona.

El Girona va sumar tres punts d’or contra el Badalona gràcies a una solitària diana d’Iker Vázquez (13’) i un treball defensiu impecable contra un Badalona que va jugar amb un jugador més durant una hora de joc i amb dos en l’última acció del matx.

Els de Sergi Mora van sortir al terreny de joc molt millor que el rival. Els primers compassos van ser de domini gironí i les primeres ocasions no van tardar a arribar fins que en el 13, una paret molt bona va deixar Iker Vázquez entrant en diagonal i provant un xut per dalt que va superar el porter. Poc després, Tati va treure bé una falta directa que hauria pogut suposar el 2-0, però un desafortunat Luka va deixar el seu equip amb un menys per culpa de dues accions evitables.

A conseqüència de l’expulsió, el Girona va cedir la iniciativa a un Badalona que va guanyar terreny i que va intentar fer treballar Gerard Moreno. Si bé, els escapulats no van gaudir d’arribades claríssimes amb assiduïtat gràcies a la bona feina defensiva dels blanc-i-vermells, els visitants ho van provar a través de faltes directes i des de la frontal, que van topar amb un seguríssim porter gironí. En l’última acció, Jan també va ser expulsat i el Girona va haver de defensar-se amb dos futbolistes menys per lligar tres punts de bon sabor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)