1a divisió FEF

El Cornellà s’emporta un duel català ple d’alternatives (4-3)

El Cornellà ha superat el Barça Atlètic en un duel català boig i ple d’alternatives (4-3). Els blaugrana s’han avançat en tres ocasions (0-1, 1-2 i 2-3) però han acabat sucumbint davant un Cornellà que ha fet una bona segona part i ha tingut les millors opcions. Al final, un gol polèmic des dels onze metres de Fullana ha establert el 4-3 definitiu en un matx disputat a la ciutat esportiva Dani Jarque.

El partit ha començat boig i ple d’alternatives per als dos equips. Estanis Pedrola ha avançat al Barça Atlètic amb una bona definició davant d’Anacker (4’), però el Cornellà ha respòs de seguida amb una rematada molt aprop de la porteria d’Àlex López a centrada de Nahuel (7’). El conjunt dirigit per Rafa Márquez ha hagut de començar de zero però gràcies a una bona jugada de Luismi Cruz s’ha pogut tornar a avançar. El mitjapunta ha deixat enrere dos rivals i ha fet un xut ajustadíssima al pal llarg, lluny de l’abast del porter local (15’). De nou, el Cornellà ha pogut respondre, en aquesta ocasió amb la sort del seu costat quan Roman Vega, en l’intent de refús a una rematada d’Àlex López s’ha colat la pilota a dins de la pròpia àrea (17’).

La bogeria inicial no s’ha acabat, i és que, cinc minuts després Barberà ha fet de davanter per treure’s de la màniga un xut al pal curt fent impossible l’estirada d’Anacker i establint un sorprenent 2-3 tot just en el 23’.

Les revolucions del partit han baixat lleugerament però el Barça Atlètic ha estat l’equip que ha generat més perill amb dos xuts des de lluny d’Estanis (28’) i Luismi Cruz (37’) que el porter del Cornellà ha aturat amb seguretat.

En la segona part, els del Baix Llobregat han estat millors que el filial del Barça i la insistència i la paciència han permès als jugadors dirigits per Gonzalo Riutort remuntar per establir el 4-3 definitiu. Primer Tavares ha caçat un refús just a dins de l’àrea per engaltar un xutàs que Arnau Tenas no ha pogut aturar (59’). El porter blaugrana ha intervingut en un parell d’ocasions més fins que Álvaro Núñez ha fet penal sobre Redru –sembla que la falta era fora de l’àrea– i Fullana, segur i enganyant Tenas, ha fet el 4-3 (86’).

El Barça Atlètic s’ha bolcat a fer el 4-4 però només a través d’un xut des de fora de l’àrea d’Aranda ha fet inquietar a la defensa verda.