1a divisió FEF

Empat a res del Nàstic davant el Bilbao Athletic en un partit d’interrupcions (0-0)

Segon empat a zero consecutiu al Nou Estadi en un partit marcat per les constants aturades en el joc i la poca continuïtat

El Nàstic de Tarragona no passa de l’empat a 0 en la visita del filial de l’Athletic Club al Nou Estadi. El partit ha tingut ben poc a nivell ofensiu. Comptades ocasions aïllades i constants interrupcions i accidents que han marcat un partit sense continuïtat en el joc.

En la primera arribada a l’àrea dels bascs ha intervingut el porter del Nàstic, Manu García, que s’ha lesionat en l’acció. Ha demanat les assistències, ha continuat sobre el verd, però al cap d’uns vint minuts ha hagut de ser substituït. No ha estat ni molt menys l’única ocasió en la qual s’ha hagut d’aturar el joc. Faltes, assistències mèdiques, jugadors a terra... Ha estat la constant del primer temps. I del partit. A nivell de joc ben poc. Més incisiu en atac l’equip visitant en el primer temps, especialment en el tram final, malgrat que tampoc ha aconseguit generar situacions molt clares.

A la segona meitat la tònica d’interrupcions no ha canviat. Però ha estat el Nàstic qui més ho ha intentat. Ha tingut algun tram de bons minuts el conjunt tarragoní, que ha vist com Marc Fernández ha estat l’únic capaç de quedar-se a prop de veure porteria en dues ocasions. I el tram final ha estat un gran resum del partit. Un xoc de caps entre Lupu i Mendibe que ha deixat ambdós jugadors estabornits i ha obligat a treure del camp en llitera al visitant. Constants faltes, targetes i picabaralles. Ni una ocasió de gol. 7 minuts d’afegit. 5 havien estat al primer temps. I en ambdós casos s’ha quedat molt curt l’àrbitre valorant el que s’havia jugat.

Partit lleig i amb ben poc a rescatar per un Nàstic que necessitava el triomf per acostar-se a la zona de promoció d’ascens. Queda ara a tres punts. Segon empat a zero consecutiu al Nou Estadi, els dos des de l’arribada d’Iñaki Alonso a la banqueta.