El Peralada salva un punt al camp del Vilassar (1-1)

Vilassar 1 Peralada 1

VILASSAR DE MAR:Andrés, Eloi, Robusté, Granero (Ñito, 62’), Roger (Aleix Roig, 70’), Jandro, Carlos García, Marc Rio (Cunha, 89’), Alberto, Peña i Paredes.PERALADA:Aroca, Varese (Marc Medina, 65’), Micaló (Joan Tomàs, 56’), Alan Baró, Sergi Romero, Palacios, Pol Gómez (Piju, 76’), Marc Gelmà, Adrià Méndez (Dani Gómez, 56’), Sergi Solans i Nierga (Espuña, 65’).GOLS:1-0 (50’) Paredes. 1-1 (86’) Sergi Solans.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:als locals Robusté, Serrano i Eloi Zamorano; i als visitants Alan Baró i Dani Gómez.

El Peralada continua sense arrencar en aquesta segona volta, i és que després de la victòria amb remuntada de la setmana passada contra l’Hospitalet (2-1) els de Miquel Àngel Muñoz han empatat al camp del penúltim classificat, el Vilassar. Els xampanyers, que, això sí, encadenen quatre partits sense perdre, han patit en la segona part quan han encaixat l’1-0, però han aconseguit l’empat al final amb un gol de Sergi Solans.

En la primera part no ha passat gaire res, i és que el Peralada ha tingut la pilota però no ha trobat espais per superar una defensa local ben ordenada. Nierga (11’) i Varese (45’) han tingut les millors ocasions dels empordanesos, mentre que el Vilassar també ha tingut alguna oportunitat aïllada, però sense gaire perill.

Després de la represa el Vilassar ha sortit amb una marxa més i ha trobat l’1-0 amb un gran xut de Paredes a l’escaire (50’), però fins i tot ha tingut ocasions prou clares per ampliar l’avantatge. El Peralada, molt tocat durant un bon grapat de minuts, ha reaccionat a partir del minut 70 i en els minuts finals ha aconseguit empatar. Gelmà, que ja ho havia provat abans, ha trobat Sergi Solans amb una bona passada en profunditat i l’atacant no ha perdonat davant Andrés per marcar l’1-1 definitiu (85’).