Premier

La Premier acusa al City de cometre infraccions financeres

La Premier League ha emès un comunicat en el qual acusa al Manchester City de cometre sistemàticament nombroses infraccions relacionades amb les regles financeres. L’ens organitzatiu de la lliga anglesa ha comunicat al club skyblue les suposades irregularitats relacionades, sobretot, amb la informació financera sobre beneficis i la remuneració d’entrenadors i jugadors comeses des de la temporada 2009/10.

La Premier demana al City la informació financera detallada del club respecte als ingressos (inclosos els procedents de patrocinis) entre d’altres aspectes estructurals de l’entitat, que podria ser sancionada amb una multa econòmica sense precedents, la pèrdua de punts en la classificació o, en un cas extrem, l’expulsió de la competició.

Resposta del City

El club anglès ha emès un comunicat de resposta a les acusacions de la lliga en el qual es mostra sorprès per les suposades infraccions ja que el seu compromís a l’hora de detallar els seus comptes financers sempre ha estat total.

Els citizens, de moment, transmeten tranquil·litat en el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)