3a divisió FEF

Nous proves per fer passos cap al ‘play-off

El Girona B i el Peralada disputaran una nova jornada de lliga, la 21ena. Els dos conjunts afronten duels contra equips exigents com el Tona i la Muntanyesa, respectivament.

El filial del Girona visita al conjunt osonenc amb l’objectiu de sumar els tres punts i acostar-se d’una vegada per totes a les posicions de play-off que tant anhela (11:45h). També per treure’s l’espina clavada de la darrera jornada en que va desaprofitar un 2-0 a favor a Riudarenes contra la Fundació Esportiva Grama per acabar empatant i veure frenades les seves aspiracions. El Tona lluita per no descendir a la primera catalana i encadena cinc jornades sense conèixer la victòria –dos punts sumats de quinze possibles.

El Peralada rep la visita de la Muntanyesa a les 16:30h. Els de l’Alt Empordà s’enfronten a l’equip que tenen just per davant en la taula, en quarta posició i dos punts més. Els de Miquel Àngel Muñoz només han perdut un partit dels darrers deu que han disputat en la lliga, uns números i una regularitat que els han permès instal·lar-se en les posicions de play-off amb tot el dret a somiar. La Muntanyesa ve de perdre en l’últim partit a Nou Barris contra la Pobla de Mafumet (2-3) però abans de l’ensopegada sumava quinze dels darrers 21 punts en joc, a l’abast de pocs. Tot un avís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)