Territorial

Els clubs, citats avui a les urnes

FCF. Joan Soteras, Juanjo Isern i Pep Palacios, els candidats a la presidència, en una repetició de les votacions marcada pels embolics i l’anul·lació de la candidatura d’Àlex Talavera

Els clubs catalans de futbol i futbol sala tornen a estar citats avui a les urnes. És la repetició de les votacions que es van fer el 22 de maig i que van acabar amb la reelecció de Joan Soteras, però que el Tribunal Català de l’Esport (TCE) ha fet repetir després de detectar 175 irregularitats en els vots. Un dels fets que més han cridat l’atenció de la repetició, si no el que més, és que Àlex Talavera, el segon en nombre de vots al maig i qui va impugnar les votacions, ha vist com la pèrdua de membres li ha provocat l’anul·lació de la candidatura.

Sense Talavera, és Juanjo Isern l’aspirant a treure del poder Joan Soteras, perquè l’altre candidat, Pep Palacios, va quedar molt lluny dels altres. Des que el TCE va fer pública la resolució que feia repetir les votacions –no pas tot el procés electoral, per la qual cosa no hi podia haver noves candidatures–, hi ha hagut un cúmul de retrets i embolics entre els candidats. Isern –i Talavera, fins que va quedar amb la candidatura anul·lada, tot i que ho té recorregut al TCE– ha demanat que Soteras fos també inhabilitat perquè no va cessar com a president en el moment de la resolució. Les acusacions de corrupció han estat recíproques entre Soteras i Isern, i el nom de l’expresident Andreu Subies ha sobrevolat durant els dies previs a la repetició. Tampoc es pot descartar que, un cop surti avui el vencedor, no hi hagi més recursos que posin en quarantena una altra vegada la presidència de la federació catalana.

En un dia laborable, els presidents dels clubs poden votar en les 14 delegacions territorials que la federació té arreu de Catalunya. L’horari d’obertura dels col·legis electorals serà de les deu del matí a les set de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)