3a divisió FEF

Al final, també val

3a divisió FEF. El Peralada falla un penal (79’), però es refà i lliga la victòria gràcies a un gol de Romero (87’)

Peralada 1 Muntanyesa 0

PERALADA:Aroca, Micaló, Varese (Pijuan, 75’), Alan Baró, Jordi Palacios, Sergi Romero, Pol Gómez, Marc Gelmà (Pere Espuña, 75’), Joan Tomàs (Marc Medina, 60’), Sergi Solans (Busquets, 83’) i Marc Nierga (Dani Gómez, 60’).MUNTANYESA:Mourin, Xavi Múrcia, Joel Cañaveras, Moyano, Marc Muñoz (Marçal, 80’), Dimas Delgado (Bandeh, 80’), Miguel (Castillejo, 89’), Èric Ruiz, Pedro Bilbao (Roland, 66’), Suaibo (Martí Naranjo, 66’) i Favio Osorio.GOLS:1-0 (87’) Sergi Romero.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:a Joan Tomàs, Sergi Romero, Alan Baró, Dani Gómez, Pol Gómez, Dimas Delgado i Favio.T.V.:cap.

El Peralada va aconseguir una bona victòria a casa contra la Muntanyesa, un rival que tenia per sobre en la taula, gràcies a un gol del capità Sergi Romero en l’últim sospir (87’). Els de l’Alt Empordà van errar minuts abans un penal a través de Marc Medina (79’) que hauria pogut sortir car, però van treure forces d’allà on no en tenien per mantenir-se en posicions de play-off després d’encadenar cinc jornades sense perdre.

La primera part va ser de domini xampanyer, tot i que el control i la possessió de la pilota no van permetre als de Miquel Àngel Muñoz generar ocasions gaire clares de gol.

En la segona, la Muntanyesa va fer un pas endavant. Aroca va haver de salvar l’equip a rematada de Favio (57’) i Miguel va estavellar una pilota al pal (61’). Marc Medina, que feia poc que havia sortit al terreny de joc, va errar un llançament des dels onze metres (79’), un cop moral que no va afectar el Peralada, que en el tram final va insistir fins a trobar el gol de Sergi Romero quan faltaven tres minuts per al final. Els empordanesos se situen en quarta posició de la classificació, amb els mateixos punts que el San Cristóbal, tercer, i amb la moral alta de cara al duel al camp del líder, l’Europa, de diumenge que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)