Més futbol

Èxit de la segona jornada de la lliga Genuine a la Dani Jarque

La ciutat esportiva Dani Jarque de l’Espanyol ha estat l’escenari de la segones jornades de la lliga Genuine. Els més de 30 partits s’han disputat durant tot el cap de setmana, els primers del 2023 en aquesta categoria, amb més de 500 jugadors i jugadores participants i una presència de públic a les graderies considerable.

Al finalitzar la jornada, el Girona s’ha situat líder en solitari del grup esportivitat i el Còrdova del grup companyonia. Pel que fa al fair play, el Celta Integra i la Fundació Màlaga encapçalen la classificació dels seus respectius grups d’una competició que ha comptat amb altres activitats en paral·lel als partits de futbol com una fan zone amb diversió i un joc de xuts a porteria o una càmera 360. Pel que fa als representants catalans, el Girona ha guanyat els tres partits en total que ha disputat contra el Leganés (0-2), el Fuenlabrada (2-0) i el València (3-0); l’Espanyol ha guanyat també al València (3-0), l’Almeria (0-4) i a l’Atlético (1-3); i el Barça ha perdut contra el Getafe (0-2), ha superat a l’Atlético (1-2) i el Tenerife (0-2) –el Nàstic no ha participat en aquesta jornada.

La propera jornada de la lliga es disputarà entre el 24 i el 26 de març a Bilbao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)