Copa

LaLiga denuncia un partit de la copa presumptament arreglat

L’enfrontament entre l’Huracán Melilla i el Llevant va acabar 0-8 a favor del club granota i està sent investigat

El desembre de 2021 es va jugar el partit de copa entre el CD Huracán Melilla i el Llevant, que va acabar amb un resultat de 0-8 a favor de l’equip valencià. LaLiga ha rebut una informació anònima en el seu departament de Seguretat i Integritat, en la qual s’alertava que aquest partit havia estat arreglat. Immediatament després han posat una denúncia al Centre Nacional per la Integritat en els Esports i les Apostes, i s’ha obert una investigació en el Jutjat d’Instrucció 2 de Melilla. S’ha pres declaració a sis persones, una d’elles exjugador de l’entitat melillenca.

S’ha notificat que el Llevant ha quedat al marge de la investigació. A més, el club granota ha emès un comunicat afirmant que cap futbolista ni membre del club té res a veure amb els actes investigats.

L’Huracán Melilla ha publicat que es posen a disposició de les autoritats pertinents, enviant un missatge a favor “del joc net i la transparència” i afirmant que col·laboraran en “la lluita contra aquest frau”. A més, han confirmat que prendran “mesures disciplinàries i accions judicials” amb qualsevol implicat que formi part de la seva institució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)