1a divisió

Ancelotti situa el palamosí Álvaro al primer equip blanc el curs que ve

El palamosí Álvaro Rodríguez és el gran protagonista del Real Madrid. El jove davanter, encara en edat juvenil, ha tingut un impacte potent en el primer equip blanc. Després de debutar en la lliga amb dues assistències de gol –un va ser anul·lat– a Pamplona, Álvaro va marcar el gol de l’empat contra l’Atlético amb una molt bona rematada de cap en un córner. “És un somni que sempre he tingut”, va explicar després de marcar el seu primer gol amb el primer equip del Madrid, amb 18 anys.

L’entrenador, Carlo Ancelotti, va explicar després del derbi que la idea és que el davanter sigui un jugador més del primer equip la temporada que ve. “La seva qualitat, la tenen pocs. L’altura, remena bé la pilota, és formidable de ca...La idea és tenir-lo al primer equip”. També va elogiar-lo Emilio Butragueño: “Tenim moltes esperances posades en Álvaro. Per ell, és una nit molt especial, en marcar en un partit de tanta transcendència i un gran gol”. Álvaro, fill de Coquito Rodríguez, juga amb la selecció uruguaiana sub-20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)