Més futbol

Mor l’exfutbolista Pelayo Novo atropellat per un tren

L’exjugador de l’Albacete, l’Elx i l’Oviedo, entre altres equips, Pelayo Novo, ha mort a 32 anys, atropellat per un tren a Astúries.

Pelayo havia canviat el futbol pel tennis en cadira de rodes després que una caiguda des de l’habitació d’un hotel quan jugava a l’Albacete el va obligar a passar per l’hospital de paraplègics de Toledo.

“Tenim el cor trencat. Lamentem amb l’ànima la mort de Pelayo Novo, capità de la nostra fundació”, va explicar en un comunicat l’Oviedo, el club en què es va formar el jugador. Des de l’Oviedo, se’n va anar a l’Elx (dues etapes), el Còrdova, el Lugo i l’Albacete, a segona A.

Els últims anys, Pelayo s’havia convertit en un model de superació per als qui patien algun tipus de discapacitat. Jugava a tennis en cadira de rodes, formava part de la directiva de la federació de tennis d’Astúries i era ambaixador de la fundació Real Oviedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)