3a divisió FEF

Peralada i Girona s’enfronten en un duel gironí de bones sensacions

El derbi gironí de 3a divisió FEF torna a ser aquí (Peralada, 16:30h). Girona i Peralada es veuran les cares aquesta tarda al Municipal de Peralada en un duel on els locals arriben com a favorits i acumulant 6 partits sense perdre. En l’anada, els xampanyers van aconseguir una victòria per la mínima a Riudarenes amb un gol de Moha Abouhafs als minuts finals (0-1). Pel matx d’aquesta tarda, el conjunt de Miquel Àngel Muñoz tindrà les baixes per sanció de Pol Gómez i Adrià Méndez, i per lesió de Marc Nierga després de la dura topada que va patir al Nou Sardenya i que el va fer abandonar el terreny de joc amb llitera. El davanter té una costella trencada i un parell més de fisurades.

Per altra banda, el filial del Girona arriba a la cita amb una bona dinàmica de resultats, sobretot a fora on ha aconseguit dues victòries consecutives (Vilafranca i Tona). Els d’Àxel Vizuete es troben amb 31 punts a cinc del play-off que el marca l’Hospitalet i cada cop perilla més la seva presència a la promoció d’ascens. Per contra, els de l’Alt Empordà estan consolidats a la part alta, però no poden perdre pistonada ja que per sota els equips pedalen de valent i podrien sortir de la zona de promoció perdent un partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)