Guanya qui més ho busca

3a divisió FEF. El Peralada supera el Girona B (2-1) amb remuntada inclosa i consolida la tercera posició, mentre que el filial gironí s’allunya del ‘play-off’

Peralada 2 Girona B 1

PERALADA:Aroca; Gallardo (Piju, 61’), Alan Baró, Sergi Romero; Varese, Dani Gómez, Biel (Llorenç Busquets, 61’), Gelmà (Espuña, 61’), Palacios; Sergi Solans i Marc Medina (Caixàs, 86’).GIRONA B:Lucas García; Oriol Comas (Biel Farrés, 53’), Antal, Marc Fuentes; Marc Alegre (Ayoub, 70’), Silvi Clua, Dani Torices, Artero (Richmon, 79’), Almansa; Joel Roca (Shin, 53’) i Dawda (Kemo, 79’).GOLS:0-1 (45’) Dawda. 1-1 (78’) Marc Medina. 2-1 (81’) Sergi Solans.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:Als locals Alan Baró, Piju, Marc Medina i Palacios, i als visitants Marc Fuentes i Ayoub.

El Peralada ha posat la directa i el Girona B té més dubtes que mai. Aquesta era la línia abans del duel gironí d’ahir i ho continua sent, perquè els xampanyers es van endur la victòria després de remuntar en un partit vibrant (2-1). Un triomf que consolida el Peralada en la tercera posició i que pot ser l’estocada definitiva per al Girona B, que es queda a set punts del play-off quan queden set jornades per disputar.

Al municipal de Peralada s’esperava veure una lluita entre dos molt bons equips i no va decebre. No pas perquè fos un partit amb moltes arribades, però sí perquè la sensació era que, en qualsevol moment, el talent individual podria desequilibrar la balança. I així va ser. Després d’una primera part molt igualada, amb més arribades del Girona B però no gaire clares perquè es van imposar les defenses, Dawda va marcar el 0-1 just abans del descans amb un gol de falta directa (45’).

El gol del Girona B va canviar completament el guió per a la segona part. Els xampanyers havien de fer un pas endavant i el filial gironí, molt sòlid al darrere fins llavors, havia de continuar fent el seu joc buscant l’ocasió per matar el partit. Però, com ja li ha passat en altres ocasions, el filial gironí no va gestionar bé el matx. Perdent temps i oblidant-se d’atacar, el Girona B va fer inconscientment un pas enrere i el Peralada, que anava amb el ganivet a la boca i ja havia avisat amb una clara ocasió de Sergi Solans (61’), ho va saber aprofitar per capgirar el resultat en tres minuts de bogeria. Primer, Medina va empatar el partit (78’) aprofitant una passada de la mort de Palacios, que despenjava una centrada al segon pal, i, després, Sergi Solans –el davanter està cedit pel Girona– va fer el 2-1 rematant de cap un córner servit per Palacios (81’). Va ser el premi a qui s’ho va creure i a qui més va voler guanyar.