3a divisió FEF

Un nou duel per mantenir viu el somni

El Peralada i el Girona B s’enfronten al Vilafranca i la Rapitenca, respectivament, en la 24ena jornada del campionat de lliga. Els dos representants gironins lluitaran per sumar els tres punts que els mantinguin vius en la lluita particular que tenen per accedir al play-off d’ascens. Si bé és cert que el darrer duel gironí va deixar al filial en una posició complicada davant d’un Peralada embalat que ja és tercer en la taula, els d’Axel Vizuete apuraran les seves opcions fins al final.

El conjunt de l’Alt Empordà s’enfronta al Vilafranca, que estrena nova estructura tècnica, amb Lluís Milà i l’exentrenador de l’Olot, Ramon Maria Calderé (12h). Els jugadors dirigits per Miquel Àngel Muñoz no perden des del 8 de gener, en la primera jornada del 2023, i encadenen tres victòries contra rivals de la part mitja-alta com la Muntanyesa, l’Europa, el líder, i el Girona B. Al davant, els xampanyers hi tindran un rival en crisi que no guanya des del 4 de desembre i que suma en l’actualitat deu jornades sense guanyar (cinc empats i cinc derrotes).

El Girona B rep a Riudarenes a la Rapitenca, el cuer del grup (15:30h). Els de Sant Carles de la Ràpita només han guanyat quatre partits, tots com a local, i intentaran no pagar els plats trencats dels gironins, que vénen de perdre contra el Peralada i de quedar-se a set punts del cinquè, el primer equip que jugaria el play-off. Als blanc-i-vermells els hi queden set jornades per escalar posicions i hauran de filar molt prim si volen seguir amb opcions fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)