2a divisió FEF

Algun dia tocava perdre

2a divisió FEF. L’Olot surt derrotat del camp del Terrassa en un partit disputat que trenca la gran ratxa de vuit partits sense conèixer la derrota

Terrassa 2 Olot 0

TERRASSA:Marcos, Diego Garzón (David Jiménez, 37’), Neeskens, Lucas Viña, Carlos Martínez (Karim, 60’), Adri Lledó, Morales, Jordi Cano (Vacas, 82’), Servetti, Spartalis (Fran, 82’) i Meshak.OLOT:Arnau, Callís, Gonzalo Pereira, Aspar, Bigas, Castells, Èric Vilanova (Ot Serrano, 79’), Eloi (Guillem Terma, 77’), Saïdou (Víctor Valverde, 58’), Manel Busquets (Forés, 77’) i Forgas (Xumetra, 58’).GOLS:1-0 (74’) Servetti. 2-0 (76’) Jordi Cano.ÀRBITRE:Gordillo Escamilla.T.G.:Als visitants Forgas i Callís.T.V.:Al visitant Castells (91’) per doble groga.

Ningú va dir que seria fàcil, més aviat tot el contrari. L’Olot ja no és aquell equip que semblava que tenia la permanència impossible, perquè després de vuit partits sense perdre i de sumar deu punts dels últims dotze els olotins s’han posat de ple en la lluita, però ahir els d’Albert Blázquez van haver de tocar de peus a terra després de tornar a tastar l’amargor que deixa la derrota. Els olotins van perdre al camp del Terrassa i veuen com la permanència es torna a escapar a cinc punts, però el play-out continua a només dos punts perquè el Lleida, el proper rival, va perdre.

Algun dia havia d’arribar la derrota i si s’ha de perdre val més fer-ho com ahir que no pas com en altres partits d’aquest curs. No és que l’Olot fes un grandíssim partit i que es mereixés la victòria, però va competir com toca i va tenir possibilitats d’endur-se un bon resultat fins que dos minuts per oblidar es van convertir en el 2-0 final. Va ser ja en el tram final, després que Servetti fes l’1-0 en el 74’ en una acció embolicada en què hi va haver una possible falta sobre el porter Arnau quan l’atacant egarenc va empènyer la pilota a la xarxa des de sobre la línia de gol. Just després, sense que l’Olot pogués reaccionar, Jordi Cano va sentenciar amb el segon (76’).

Va ser un cop dur per a un Olot que estava fent un partit més que correcte, sobretot en l’aspecte defensiu. En la primera part no hi va haver ocasions clares a cap de les dues porteries perquè tant els egarencs com els olotins van prioritzar la solidesa al darrere que no pas anar a collar el rival. En la segona part el partit sí que es va obrir una mica més i la llàstima va ser que el primer que va poder colpejar va ser l’Olot, perquè Xumetra va tenir una ocasió claríssima just després d’entrar al camp, però va fallar davant de Casamayor (63’). Perdonar va sortir car, perquè deu minuts després van arribar els gols del Terrassa i els olotins es van quedar gairebé sense oportunitats, tot i que al final Aspar va estar a punt de posar-hi emoció. En el temps afegit, a més, Castells va veure la vermella i es perdrà el partit vital contra el Lleida.

Hem sortit millor en la segona part i hem tingut una gran ocasió amb el 0-0. Nosaltres no hem aconseguit marcar i ells sí
Estàvem fent un bon partit. No ens podem permetre que ens marquin dos gols en dos minuts